Miniatuur off road auto's

Er zijn vele verschillende soorten verzamelaars te vinden in Nederland maar ook wereldwijd, de ene verzameling nog vreemder als de ander maar een verzameling dat onder normaal gezien kan worden is het verzamelen van miniatuur auto's. Dit zijn kleine replica's van de echte modellen van de auto's, deze miniatuur auto's kunnen in vele verschillende merken gevonden worden en sommige verzamelaars richten zich vaak op een soort auto, merk of model om hun collectie zo persoonlijk te houden naar hun eigen smaak.

Dromen met miniatuur auto's

Echte auto's verzamelen is bijna onmogelijk doordat de aanschaf per auto natuurlijk erg kostbaar is, dit is een goede reden om kleine replica's van deze echte auto's aan te schaffen om zo toch een complete collectie te verkrijgen. Als jij groot liefhebber bent van de off road auto's of de sport zelf is de keuze voor jouw verzameling natuurlijk gemaakt doordat er tegenwoordig ook vele verschillende miniaturen te vinden zijn van off road auto's. Ga opzoek naar jouw favoriete en vindt nog modellen die je niet kon om zo je collectie helemaal compleet te maken. Zo kun je ieder moment van de dag toch genieten van de off road auto's en de sport die hieromheen beoefend wordt.

Bekende merken

Een van de bekendste merken die off road auto's aanbieden is Land Rover, deze auto's worden ook veelal gebruikt als gewone gezinsauto's maar je ziet direct dat ze een stuk groter zijn en hoger op hun banden staan dan andere gezinsauto's. De Land Rover heeft ook verschillende soorten modellen in zijn assortiment waarbij de Range Rover wel een van de bekendste is als gezinsauto. Het Defender model kan als een echte off road auto gezien worden door zijn sterke uitstraling.

Jeep is een ander bekend merk wanneer het aankomt op off road auto's die te verkrijgen zijn in miniatuur. Dit merk wordt al vaak niet meer als merk gezien doordat auto's die op een Jeep lijken ook Jeep genoemd worden. Dit merk heeft vele ruige off road auto's en ze blijven ook constant innoveren.