Off road auto's

De top 5 beste off road auto's hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Deze auto's moeten snel zijn op asfalt, maar ook op onverharde wegen! De meeste auto's kunnen je alleen over verharde wegen naar plaats van bestemming brengen, maar voor de rest van de routes kiezen we voor deze mooie SUV's en trucks!

5,Toyota Land Cruiser

Voor dit monster betaal je een grove $68.920, maar dan heb je ook wat! Deze auto is een legende in veel van de meest ruige landschappen, zoals de Zuid-Amerikaanse jungle en de Australische outback waar de meeste trucks het niet zullen overleven!

4, Land Rover Range Rover Sport

Voor deze auto betaal je $60.895. Hier wil je dus echt geen krasjes op! Deze off roader is een van de grootste voorbeelden voor andere fabrikanten. De Range Rover weet wat hij doet en heeft wat er nodig is om off road te gaan crossen!

3, Toyota FJ Cruiser 4x4

De prijs die je betaald voor deze off roader is $27,170 waardoor je echt niet bang hoeft te zijn dat er een krasje op komt. Er is geen andere auto te vergelijken met deze bak, maar met het TRD pakket is het mogelijk om flink te crossen op vrijwel elk oppervlak.

2, Jeep Wrangler Unlimited

Een enorm vaste bak die je koopt voor $24.545 die wel tegen een stootje kan. Dit is het klassieke off road model en heeft alles te bieden voor een super prestatie op off road gebied. Daarnaast is het een echte plus dat je de Wrangler op elke mogelijke manier kunt uitrusten met geweldige tools.

1,  Custom Built Tube Frame Off-Roader

Kunnen jij en je vrienden lassen? Dan is deze off roader perfect! Er bestaat toch geen ruigere off roader dan die, die je met vrienden in elkaar hebt gezet? Dat geld echter alleen wanneer jij en je vrienden weten waarmee jullie bezig zijn. Als dit niet zo is, is het waarschijnlijk de meest verschrikkelijke off roader..