The Denmark Adventure Race

De Denmark Adventure Race is een tweedaags evenement met een combinatie aan allerlei buiten activiteiten, waaronder mountainbiken, kanoën en lopen. Het evenement wordt gehouden in Denemarken en je zult als deelnemer zo'n 200 kilometer afleggen in een ontzettend mooie omgeving. Je zult de mooiste strandjes, bossen en stedelijke elementen tegenkomen tijdens jouw race. Je zult deze race niet alleen afleggen want je wordt in teams geplaatst waarmee je het hele weekend zult op gaan trekken. Leer elkaar dus goed kennen en deel na het weekend nog steeds de mooie gedachten met elkaar.

Voor iedereen

Of je nu een echte avonturier bent of voor de eerste keer gaat kijken bij zo'n soort evenementen, je kunt er altijd terecht. Er worden teams gemaakt van 4 personen waarbij er constant 3 personen bezig zijn met het parcours en waarbij een persoon de tijd heeft om te rusten. Het belooft een vermoeiend weekend te worden want je bent de zaterdag zo'n 15 uur bezig en de zondag komen hier nog eens zo'n 7 tot 10 uren bij in deze uren zul je gaan kanoën, mountainbiken, snorkelen, rennen, oriënteren en navigeren.

Mooie omgeving

In Denemarken heb je net zoals in Nederland grote steden maar er zijn ook nog ontzettend veel ongerepte natuurgebieden te vinden waarbij de rust om je heen ongekend is. Je zult ook een nacht doorbrengen in de Deense wildernis dus wie weet ondervind jij weer nieuwe dingen die de Deense bossen te bieden hebben. Dit leuke, avontuurlijke maar ook vermoeiende evenement is dus voor iedereen toegankelijk en wordt vaak het 2e weekend van oktober georganiseerd.