Dit zijn wij

Welkom op SleepMonsters.nl! Dé site waarop jij alle informatie kunt vinden over off road races, wedstrijden en auto's waarover jij meer wilt weten. Ben jij een echte race-fanaat? Dan ben je op deze website aan het juiste adres! Je wordt namelijk op de hoogte gehouden van alle off road races op nationaal en internationaal gebied, de ruigste en meest gevaarlijke off road auto's en we hebben zelfs de beste tips voor jou om je eigen off road vakantie te boeken!

Wie zijn SleepMonsters?

Wij van SleepMonsters zijn erg trots op onze pakkende naam en website. Vergeten doe je deze naam niet meer, hè? Wanneer je een echte race-fanaat bent, heb je deze naam misschien al eens eerder voorbij zien komen! In lange meerdaagse races slapen teams namelijk soms maar één of twee uur per dag terwijl ze strijden op een moeilijk parcours op extreem terrein. Het gebrek aan slaap eist zijn tol en de concentratie verlaagd. Iedere stap, iedere actie en iedere beslissing wordt moeilijker en gebeurd in slow motion. Het is een strijd om niet te gaan liggen, om je ogen open te houden, je niet over te geven aan de slaap...je niet over te geven aan de SleepMonsters!
Dus nu weet je het. Dat is waar de naam vandaan komt en waar wij enorm trots op zijn! En ja, we hebben deze naam ontworpen voordat Monster Inc. in de bioscoop kwam en de kleine gehoornde monstertjes verschenen op ieder pak corn flakes en hamburger verpakking in het universum!

Lees snel verder voor het laatste nieuws en de beste tips voor een modderig off road avontuur!